2009-03-23 Δελτίο τύπου - Δεύτερο Μάθημα Σχολής

Υλικό Δημοσιότητας - Δελτία Τύπου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

2009-03-23

 

Συνεχίζονται τα μαθήματα της σχολής διάσωσης βασικών γνώσεων της ΕΟΔ


Το περασμένο σαββατοκύριακο πραγματοποιήθηκε το δεύτερο μάθημα της σχολής διάσωσης βασικών γνώσεων που διοργανώνει η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης, για νέα μέλη. Τα μαθήματα περιελάμβαναν το δεύτερο μέρος εξειδικευμένων πρώτων βοηθειών με εισηγητές έμπειρους εκπαιδευτές της ΕΟΔ από τη Θεσσαλονίκη, ενώ τα επόμενα σαββατοκύριακα το πρόγραμμα συνεχίζεται με τηλεπικοινωνίες, πρακτική μετεωρολογία, προσανατολισμό και χρήση GPS, επιβίωση, τεχνικές διάσωσης από ορθοπλαγιά και τακτικές αεροδιάσωσης. Η σχολή θα ολοκληρωθεί το Μάιο και στους συμμετέχοντες θα χορηγηθεί βεβαίωση, μετά από εξετάσεις.

Τα μαθήματα πραγματοποιήθηκαν σε αίθουσα της Αναπτυξιακής Εταιρίας Νομού Τρικάλων εγκαινιάζοντας έτσι μια εποχή συνεργασίας μεταξύ της ΕΟΔ και της ΑΝΕΝΤ, η οποία σύμφωνα με τη άποψη και των δυο πλευρών αναμένεται να είναι πολύ εποικοδομητική στο εγγύς μέλλον.

Η ΕΟΔ θα ήθελε να ευχαριστήσει το διευθυντή της ΑΝΕΝΤ κύριο Κώστα Λιώλιο για την αμέριστη συμπαράστασή του στην ομάδα.

Περισσότερες πληροφορίες για την ΕΟΔ και το Παράρτημα Τρικάλων στην ιστοσελίδα www.hrt.org.gr και στα γραφεία της ΕΟΔ Τρικάλων Β. Τσιτσάνη 48 (πρώην στρατόπεδο Παπαστάθη) κάθε Πέμπτη και Παρασκευή μετά τις 8 το βράδυ.


Παράρτημα Τρικάλων

Βασ. Τσιτσάνη 48 (πρώην Στρατόπεδο Παπαστάθη)

τηλ & φαξ: 2431035222

www.eodtrikalon.gr  

email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.   

 
Σύνδεση Μελών