2009-03-15 Δελτίο τύπου - Πρώτο Μάθημα Σχολής

Υλικό Δημοσιότητας - Δελτία Τύπου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

2009-03-15

 

Πραγματοποιήθηκαν τα πρώτα μαθήματα της σχολής διάσωσης βασικών γνώσεων της ΕΟΔ 


Το περασμένο σαββατοκύριακο πραγματοποιήθηκαν τα πρώτα μαθήματα της σχολής διάσωσης βασικών γνώσεων που διοργανώνει η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης, με τη συμμετοχή 19 ατόμων. Τα μαθήματα περιελάμβαναν εξειδικευμένες πρώτες βοήθειες με εισηγητές έμπειρους εκπαιδευτές της ΕΟΔ από τη Θεσσαλονίκη. Το επόμενο σαββατοκύριακο ακολουθεί το δεύτερο μέρος των πρώτων βοηθειών και εξετάσεις, ολοκληρώνοντας την πρώτη ενότητα των μαθημάτων και στη συνέχεια το πρόγραμμα συνεχίζεται με τηλεπικοινωνίες, πρακτική μετεωρολογία, προσανατολισμό και χρήση GPS, επιβίωση, τεχνικές διάσωσης από ορθοπλαγιά και τακτικές αεροδιάσωσης. Η σχολή θα ολοκληρωθεί το Μάιο και στους συμμετέχοντες θα χορηγηθεί βεβαίωση, μετά από εξετάσεις.

Η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Τρικάλων με συνεχείς εκπαιδεύσεις, συμμετοχές σε ασκήσεις και σεμινάρια φροντίζει για την άρτια εκπαίδευση των μελών της, προκειμένου να μπορεί να προσφέρει της υπηρεσίες της στο συνάνθρωπο σε δύσκολες καταστάσεις και κάτω από αντίξοες συνθήκες.

Περισσότερες πληροφορίες για την ΕΟΔ και το Παράρτημα Τρικάλων στην ιστοσελίδα www.hrt.org.gr και στα γραφεία της ΕΟΔ Τρικάλων Β. Τσιτσάνη 48 (πρώην στρατόπεδο Παπαστάθη) κάθε Πέμπτη και Παρασκευή μετά τις 8 το βράδυ.


Παράρτημα Τρικάλων

Βασ. Τσιτσάνη 48 (πρώην Στρατόπεδο Παπαστάθη)

τηλ & φαξ: 2431035222

www.eodtrikalon.gr  

email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.   

 
Σύνδεση Μελών